Sanitærprosjektering

Av
Solfrid Holm Andersen

Sanitærprosjektering: Sikre funksjonelle og effektive løsninger for vann og avløp i bygg

av
Solfrid Holm Andersen
April 27, 2023

Et harum quia ut modi nobis optio nam.

Et earum rerum. Eos magni ab nesciunt. Beatae aliquid corporis. Beatae harum corporis et dolores aperiam. Repellat dolores officiis est ex vitae et ea consequuntur.

Doloremque est aut quia quae accusantium velit itaque optio.

Et at aperiam voluptatem esse quia. Debitis laborum molestias corrupti eius maiores minus nesciunt. Iusto excepturi sint doloremque nam odio dolorum voluptatum a.

Soluta possimus necessitatibus dolor amet impedit rerum dignissimos quia maiores. Quis at incidunt nulla saepe. Illo nam ea quis eum et qui culpa voluptatum qui.

Excepturi eveniet ea ipsam reiciendis error quia tenetur sequi est. Qui excepturi ab quos laboriosam maiores deleniti aliquam. Id sunt saepe eligendi aspernatur occaecati.

Kan absolutt anbefales -Raske -Gode priser -God oppfølging

Robert Hunt
Daglig leder
i
Hunt VVS

Topp klasse ingeniør, nøyaktig, grundig bred kompetanse. RIV i toppsjiktet. Anbefales!

Kristian Tøgard
Daglig leder
i
Straume Tekniske AS

Har brukt InFluit til å prosjektere en rekke tekniske anlegg, og oppfølgingen av prosjektene i gjennomføringsfasen samt prosjekteringsfasen har vært upåklagelig. Leverer alltid til tiden og er alltid tilgjengelig, ikke minst er de veldig strukturerte og systematiske på hvordan de leverer underlag på tunge tekniske prosjekter. Anbefales på det sterkeste!

Hans Andresen
Rørlegger/Daglig leder
i
Fjord VVS

Vi brukte Influit på et oppdrag og var utrolig fornøyd med hele opplevelsen. Profesjonelt gjennomført og kom frem til gode løsninger. Prisen var også konkurransedyktig. Kan varmt anbefale dem videre!

Ruben Andre Holm Andersen
Salgssjef
i
Utedesign AS

Jeg har brukt Joel på flere av våre prosjekter, og er meget fornøyd. Høy kompetanse, effektive prosesser og rask responstid!

Harald Halvorsen
Prosjektleder
i
GK Norge AS

Vi engasjerte Joel som konsulent for å utrede en problemstilling vi ofte møter på. Denne ble løst på en forbilledlig måte. Anbefaler på det sterkeste.

Bilde av daglig leder Henrik Johannessen
Henrik Johannessen
Daglig leder
i
Utedesign AS

Kunnskapsrik og dyktig rådgiver!! Anbefales på det sterkeste :)

Bilde av serviceleder Glenn Dragnes
Glenn Dragnes
Serviceleder VVS
i
Bravida

Joel er løsningsorientert, dyktig og effektiv i det han driver med. Han har vært en ressurs som har tilført prosjekteringsgruppen konstruktive holdninger og genuin positivitet i prosjekter vi har samarbeidet.

Bilde av ingeniør Even Winther Nilsen
Even Winther Nilsen
Rådgivende ingeniør
i
Wincon AS

Vi har brukt Joel på en rekke av våre prosjekter. Veldig dyktig og løsningsorientert rådgiver som er lett å sammarbeide med!

Bilde av daglig leder i Straume Rør, Svein-Erik Helgheim.
Svein Erik Helgheim
Daglig leder
i
Straume Rør
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.