Hvordan optimalisere energieffektiviteten i bygg

Av
Joel Saxer

Hvordan optimalisere energieffektiviteten i bygg: En guide til energirådgivning

av
Joel Saxer
April 27, 2023
Energieffektivitet spiller en avgjørende rolle i dagens bygg for å redusere energikostnader og miljøpåvirkning.
I denne guiden vil vi utforske viktigheten av energirådgivning og hvordan det kan hjelpe deg med å optimalisere energieffektiviteten i ditt bygg.

Hva er energirådgivning?

Energirådgivning er en spesialisert tjeneste som analyserer og vurderer energiforbruket i bygg for å identifisere potensialet for energisparing. Våre erfarne energirådgivere gjennomfører grundige analyser av bygningens energibruk og gir anbefalinger om effektive tiltak for å redusere energiforbruket.

Analyse av energibruk

Den første fasen av energirådgivning involverer en detaljert analyse av bygningens energibruk. Dette inkluderer gjennomgang av energiregnskap, inspeksjon av utstyr og systemer, og identifisering av områder med høyt energiforbruk.

Identifisering av energisparetiltak

Basert på analysen vil våre energirådgivere identifisere og evaluere energisparetiltak som kan implementeres. Dette kan omfatte installasjon av energieffektiv belysning, optimalisering av varme- og kjølesystemer, isolasjonstiltak og implementering av smarte energistyringssystemer.

Økonomiske og miljømessige fordeler

Ved å implementere energisparetiltak kan du oppnå betydelige økonomiske besparelser gjennom reduserte energikostnader. I tillegg bidrar du til å redusere miljøpåvirkningen ved å redusere energiforbruket og klimagassutslippene.

Veien videre

Vår energirådgivning stopper ikke ved anbefalingene. Vi kan bistå med implementering av tiltak, overvåking av energiforbruk og kontinuerlig evaluering for å sikre at optimaliseringen opprettholdes over tid.

Kontakt oss

Ønsker du å lære mer om hvordan energirådgivning kan hjelpe deg med å optimalisere energieffektiviteten i ditt bygg? Ta kontakt med oss i dag for skreddersydde løsninger som passer dine behov og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Kan absolutt anbefales -Raske -Gode priser -God oppfølging

Robert Hunt
Daglig leder
i
Hunt VVS

Topp klasse ingeniør, nøyaktig, grundig bred kompetanse. RIV i toppsjiktet. Anbefales!

Kristian Tøgard
Daglig leder
i
Straume Tekniske AS

Har brukt InFluit til å prosjektere en rekke tekniske anlegg, og oppfølgingen av prosjektene i gjennomføringsfasen samt prosjekteringsfasen har vært upåklagelig. Leverer alltid til tiden og er alltid tilgjengelig, ikke minst er de veldig strukturerte og systematiske på hvordan de leverer underlag på tunge tekniske prosjekter. Anbefales på det sterkeste!

Hans Andresen
Rørlegger/Daglig leder
i
Fjord VVS

Vi brukte Influit på et oppdrag og var utrolig fornøyd med hele opplevelsen. Profesjonelt gjennomført og kom frem til gode løsninger. Prisen var også konkurransedyktig. Kan varmt anbefale dem videre!

Ruben Andre Holm Andersen
Salgssjef
i
Utedesign AS

Jeg har brukt Joel på flere av våre prosjekter, og er meget fornøyd. Høy kompetanse, effektive prosesser og rask responstid!

Harald Halvorsen
Prosjektleder
i
GK Norge AS

Vi engasjerte Joel som konsulent for å utrede en problemstilling vi ofte møter på. Denne ble løst på en forbilledlig måte. Anbefaler på det sterkeste.

Bilde av daglig leder Henrik Johannessen
Henrik Johannessen
Daglig leder
i
Utedesign AS

Kunnskapsrik og dyktig rådgiver!! Anbefales på det sterkeste :)

Bilde av serviceleder Glenn Dragnes
Glenn Dragnes
Serviceleder VVS
i
Bravida

Joel er løsningsorientert, dyktig og effektiv i det han driver med. Han har vært en ressurs som har tilført prosjekteringsgruppen konstruktive holdninger og genuin positivitet i prosjekter vi har samarbeidet.

Bilde av ingeniør Even Winther Nilsen
Even Winther Nilsen
Rådgivende ingeniør
i
Wincon AS

Vi har brukt Joel på en rekke av våre prosjekter. Veldig dyktig og løsningsorientert rådgiver som er lett å sammarbeide med!

Bilde av daglig leder i Straume Rør, Svein-Erik Helgheim.
Svein Erik Helgheim
Daglig leder
i
Straume Rør
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.