Ventilasjon

Bilde av ventilasjonsanlegg

Ventilasjon

Influit tilbyr prosjektering av ventilasjon for alle typer bygg og anlegg. Vår tilnærming til ventilasjonsprosjektering er basert på å forstå kundens behov og krav, og utvikle en løsning som gir et sunt og behagelig innemiljø samtidig som det oppfyller tekniske krav og energieffektivitet.

Vårt team av dyktige ingeniører og tekniske tegnere har lang erfaring med å levere skreddersydde løsninger som møter kundenes behov. Vi bruker de nyeste teknologiene og programvareverktøyene for å utvikle 2D-tegninger og 3D-modeller av ventilasjonsanlegg som gir en nøyaktig og detaljert visning av hele systemet.

Vårt mål er å levere ventilasjonsprosjektering som er av riktig kvalitet, med tanke på funksjonalitet, energieffektivitet og kostnadseffektivitet. Vi jobber tett med kunden og andre involverte parter i prosjektet for å sikre at alle krav og behov blir møtt, og for å sikre at prosjektet leveres til avtalt tid og kostnad.

Kan absolutt anbefales -Raske -Gode priser -God oppfølging

Robert Hunt
Daglig leder
i
Hunt VVS

Topp klasse ingeniør, nøyaktig, grundig bred kompetanse. RIV i toppsjiktet. Anbefales!

Kristian Tøgard
Daglig leder
i
Straume Tekniske AS

Har brukt InFluit til å prosjektere en rekke tekniske anlegg, og oppfølgingen av prosjektene i gjennomføringsfasen samt prosjekteringsfasen har vært upåklagelig. Leverer alltid til tiden og er alltid tilgjengelig, ikke minst er de veldig strukturerte og systematiske på hvordan de leverer underlag på tunge tekniske prosjekter. Anbefales på det sterkeste!

Hans Andresen
Rørlegger/Daglig leder
i
Fjord VVS

Vi brukte Influit på et oppdrag og var utrolig fornøyd med hele opplevelsen. Profesjonelt gjennomført og kom frem til gode løsninger. Prisen var også konkurransedyktig. Kan varmt anbefale dem videre!

Ruben Andre Holm Andersen
Salgssjef
i
Utedesign AS

Jeg har brukt Joel på flere av våre prosjekter, og er meget fornøyd. Høy kompetanse, effektive prosesser og rask responstid!

Harald Halvorsen
Prosjektleder
i
GK Norge AS

Vi engasjerte Joel som konsulent for å utrede en problemstilling vi ofte møter på. Denne ble løst på en forbilledlig måte. Anbefaler på det sterkeste.

Bilde av daglig leder Henrik Johannessen
Henrik Johannessen
Daglig leder
i
Utedesign AS

Kunnskapsrik og dyktig rådgiver!! Anbefales på det sterkeste :)

Bilde av serviceleder Glenn Dragnes
Glenn Dragnes
Serviceleder VVS
i
Bravida

Joel er løsningsorientert, dyktig og effektiv i det han driver med. Han har vært en ressurs som har tilført prosjekteringsgruppen konstruktive holdninger og genuin positivitet i prosjekter vi har samarbeidet.

Bilde av ingeniør Even Winther Nilsen
Even Winther Nilsen
Rådgivende ingeniør
i
Wincon AS

Vi har brukt Joel på en rekke av våre prosjekter. Veldig dyktig og løsningsorientert rådgiver som er lett å sammarbeide med!

Bilde av daglig leder i Straume Rør, Svein-Erik Helgheim.
Svein Erik Helgheim
Daglig leder
i
Straume Rør
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.