Om InFluit

Rådgivende ingeniører

Kort om InFluit AS

Vi er et rådgivende ingeniørfirma som spesialiserer oss innen VVS disiplinene; Varme, Ventilasjon, Sanitær og Slukkeanlegg samt Energirådgivning.

Vi bistår byggherrer, utbyggere og entreprenører i alle faser av byggeprosjektet.

Vi er stolte av å ha et godt omdømme i bransjen for vår pålitelighet, kvalitet og kompetanse. Vårt mål er å bygge langsiktige, trygge og gode relasjoner med våre kunder og være en pålitelig partner.

Vi er et ungt fremoverlent norsk ingeniørselskap med høyt kompetente medarbeidere. Vi kan påta seg komplekse prosjekter som markedet har å tilby. Vi tilbyr bred faglig rådgiving innen prosjektering, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Vi har et team av erfarne og dyktige ingeniører som hver dag jobber fokusert for å levere kvalitetsriktige bærekraftige løsninger som passer til hver enkelt kundes behov. Vi har lang erfaring med å jobbe på en rekke ulike prosjekter i forskjellige bransjer.

Vi er opptatt av å levere tjenester av riktig kvalitet, og vårt team har en omfattende teknisk ekspertise og kunnskap om de nyeste teknologiene og bransjeutviklingen. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres behov og mål, og tilbyr skreddersydde løsninger som er både bærekraftige og kostnadseffektive.

Hvis du trenger bistand til VVS- og Slukkeanlegg, så er Influit AS der for deg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg og ditt prosjekt!

Bilde av Daglig leder Joel Saxer
Joel Saxer
Daglig leder/Rådgivende ingeniør
Energirådgivning
Ventilasjon
Varme
Sanitær
Slukkeanlegg

Jeg har 10 års erfaring som ingeniør innen VVS og slukkeanlegg, og har jobbet med et bredt spekter av prosjekter i Norge og internasjonalt.

Bilde av ingeniør Solfrid Holm Andersen
Solfrid Holm Andersen
Rådgivende ingeniør
Slukkeanlegg
Sanitær
FG-sertifisert

Jeg er en FG-godkjent rådgivende ingeniør i Influit AS og har 10 års erfaring. Jeg har spesialisert meg innen brannsikkerhet og slukkesystemer.

Bilde av teknisk tegner Jonathan Sommer
Jonathan Sommer
Teknisk tegner
Sanitær
Slukkeanlegg

Jeg er en ung og lovende teknisk tegner med sterk driv for å finne gode bærekraftige løsninger

Vil du bli en av oss?

Vi søker etter dyktige ingeniører som kan ta InFluit til nye høyder

Les mer

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kan absolutt anbefales -Raske -Gode priser -God oppfølging

Robert Hunt
Daglig leder
i
Hunt VVS

Topp klasse ingeniør, nøyaktig, grundig bred kompetanse. RIV i toppsjiktet. Anbefales!

Kristian Tøgard
Daglig leder
i
Straume Tekniske AS

Har brukt InFluit til å prosjektere en rekke tekniske anlegg, og oppfølgingen av prosjektene i gjennomføringsfasen samt prosjekteringsfasen har vært upåklagelig. Leverer alltid til tiden og er alltid tilgjengelig, ikke minst er de veldig strukturerte og systematiske på hvordan de leverer underlag på tunge tekniske prosjekter. Anbefales på det sterkeste!

Hans Andresen
Rørlegger/Daglig leder
i
Fjord VVS

Vi brukte Influit på et oppdrag og var utrolig fornøyd med hele opplevelsen. Profesjonelt gjennomført og kom frem til gode løsninger. Prisen var også konkurransedyktig. Kan varmt anbefale dem videre!

Ruben Andre Holm Andersen
Salgssjef
i
Utedesign AS

Jeg har brukt Joel på flere av våre prosjekter, og er meget fornøyd. Høy kompetanse, effektive prosesser og rask responstid!

Harald Halvorsen
Prosjektleder
i
GK Norge AS

Vi engasjerte Joel som konsulent for å utrede en problemstilling vi ofte møter på. Denne ble løst på en forbilledlig måte. Anbefaler på det sterkeste.

Bilde av daglig leder Henrik Johannessen
Henrik Johannessen
Daglig leder
i
Utedesign AS

Kunnskapsrik og dyktig rådgiver!! Anbefales på det sterkeste :)

Bilde av serviceleder Glenn Dragnes
Glenn Dragnes
Serviceleder VVS
i
Bravida

Joel er løsningsorientert, dyktig og effektiv i det han driver med. Han har vært en ressurs som har tilført prosjekteringsgruppen konstruktive holdninger og genuin positivitet i prosjekter vi har samarbeidet.

Bilde av ingeniør Even Winther Nilsen
Even Winther Nilsen
Rådgivende ingeniør
i
Wincon AS

Vi har brukt Joel på en rekke av våre prosjekter. Veldig dyktig og løsningsorientert rådgiver som er lett å sammarbeide med!

Bilde av daglig leder i Straume Rør, Svein-Erik Helgheim.
Svein Erik Helgheim
Daglig leder
i
Straume Rør
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.