Prosjektledelse

Bilde av rådgivende ingeniører

Prosjektledelse

Prosjektledelse er en tjeneste om Influit tilbyr for å hjelpe våre kunder med å håndtere og gjennomføre prosjekter på en effektiv og bærekrafting måte. Vi er rerfarne prosjektledere tar ansvar for å planlegge, koordinere og følge opp prosjekter i tråd med kundens ønsker og behov, samtidig som de tar hensyn til økonomi, kvalitet og tidsfrister.

Vi legger stor vekt på å kommunisere tydelig og regelmessig med kunden og andre involverte parter gjennom hele prosjektet, og vi jobber hardt for å identifisere og håndtere eventuelle utfordringer og risikoer som kan oppstå. Med vår omfattende bransjeerfaring og tekniske ekspertise kan vi bidra til å optimalisere prosjektet og sikre en vellykket gjennomføring.

Vi kan ta ansvar for hele eller deler av prosjektledelsen, avhengig av kundens behov og ønsker. Vårt mål er alltid å levere førsteklasses prosjektledelsestjenester som bidrar til å oppfylle våre kunders mål og behov på en kostnadseffektiv og smidig måte.

Kan absolutt anbefales -Raske -Gode priser -God oppfølging

Robert Hunt
Daglig leder
i
Hunt VVS

Topp klasse ingeniør, nøyaktig, grundig bred kompetanse. RIV i toppsjiktet. Anbefales!

Kristian Tøgard
Daglig leder
i
Straume Tekniske AS

Har brukt InFluit til å prosjektere en rekke tekniske anlegg, og oppfølgingen av prosjektene i gjennomføringsfasen samt prosjekteringsfasen har vært upåklagelig. Leverer alltid til tiden og er alltid tilgjengelig, ikke minst er de veldig strukturerte og systematiske på hvordan de leverer underlag på tunge tekniske prosjekter. Anbefales på det sterkeste!

Hans Andresen
Rørlegger/Daglig leder
i
Fjord VVS

Vi brukte Influit på et oppdrag og var utrolig fornøyd med hele opplevelsen. Profesjonelt gjennomført og kom frem til gode løsninger. Prisen var også konkurransedyktig. Kan varmt anbefale dem videre!

Ruben Andre Holm Andersen
Salgssjef
i
Utedesign AS

Jeg har brukt Joel på flere av våre prosjekter, og er meget fornøyd. Høy kompetanse, effektive prosesser og rask responstid!

Harald Halvorsen
Prosjektleder
i
GK Norge AS

Vi engasjerte Joel som konsulent for å utrede en problemstilling vi ofte møter på. Denne ble løst på en forbilledlig måte. Anbefaler på det sterkeste.

Bilde av daglig leder Henrik Johannessen
Henrik Johannessen
Daglig leder
i
Utedesign AS

Kunnskapsrik og dyktig rådgiver!! Anbefales på det sterkeste :)

Bilde av serviceleder Glenn Dragnes
Glenn Dragnes
Serviceleder VVS
i
Bravida

Joel er løsningsorientert, dyktig og effektiv i det han driver med. Han har vært en ressurs som har tilført prosjekteringsgruppen konstruktive holdninger og genuin positivitet i prosjekter vi har samarbeidet.

Bilde av ingeniør Even Winther Nilsen
Even Winther Nilsen
Rådgivende ingeniør
i
Wincon AS

Vi har brukt Joel på en rekke av våre prosjekter. Veldig dyktig og løsningsorientert rådgiver som er lett å sammarbeide med!

Bilde av daglig leder i Straume Rør, Svein-Erik Helgheim.
Svein Erik Helgheim
Daglig leder
i
Straume Rør
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.