Energirådgivning

Bilde av bærekraftig hus

Energirådgivning

Energirådgivning er en tjeneste som tilbys av Influit, og er en viktig del av vårt fokus på bærekraftig og energieffektiv byggepraksis. Vårt team av erfarne energirådgivere jobber tett med kunder for å identifisere muligheter for energibesparelser i bygg og anlegg, og utvikler skreddersydde løsninger for å redusere energiforbruket og driftskostnadene.

Vi utfører en grundig analyse av byggets energiforbruk og identifiserer områder hvor det er mulig å redusere forbruket. Dette kan inkludere alt fra enkle tiltak som å bytte til LED-lys og installere bevegelsessensorer, til mer komplekse tiltak som å oppgradere varme- og ventilasjonssystemer. Våre energirådgivere kan også hjelpe med å implementere styringssystemer for energibruk, slik at byggets energiforbruk kan overvåkes og optimaliseres.

Vi tilbyr også bistand i å søke om offentlig støtte og tilskudd for energibesparende tiltak, og sørger for at våre kunder får mest mulig ut av tilgjengelige støtteordninger.

Ved å benytte våre energirådgivningstjenester kan våre kunder ikke bare redusere sitt energiforbruk og driftskostnader, men også bidra til en mer bærekraftig og miljøvennlig byggepraksis.

Kan absolutt anbefales -Raske -Gode priser -God oppfølging

Robert Hunt
Daglig leder
i
Hunt VVS

Topp klasse ingeniør, nøyaktig, grundig bred kompetanse. RIV i toppsjiktet. Anbefales!

Kristian Tøgard
Daglig leder
i
Straume Tekniske AS

Har brukt InFluit til å prosjektere en rekke tekniske anlegg, og oppfølgingen av prosjektene i gjennomføringsfasen samt prosjekteringsfasen har vært upåklagelig. Leverer alltid til tiden og er alltid tilgjengelig, ikke minst er de veldig strukturerte og systematiske på hvordan de leverer underlag på tunge tekniske prosjekter. Anbefales på det sterkeste!

Hans Andresen
Rørlegger/Daglig leder
i
Fjord VVS

Vi brukte Influit på et oppdrag og var utrolig fornøyd med hele opplevelsen. Profesjonelt gjennomført og kom frem til gode løsninger. Prisen var også konkurransedyktig. Kan varmt anbefale dem videre!

Ruben Andre Holm Andersen
Salgssjef
i
Utedesign AS

Jeg har brukt Joel på flere av våre prosjekter, og er meget fornøyd. Høy kompetanse, effektive prosesser og rask responstid!

Harald Halvorsen
Prosjektleder
i
GK Norge AS

Vi engasjerte Joel som konsulent for å utrede en problemstilling vi ofte møter på. Denne ble løst på en forbilledlig måte. Anbefaler på det sterkeste.

Bilde av daglig leder Henrik Johannessen
Henrik Johannessen
Daglig leder
i
Utedesign AS

Kunnskapsrik og dyktig rådgiver!! Anbefales på det sterkeste :)

Bilde av serviceleder Glenn Dragnes
Glenn Dragnes
Serviceleder VVS
i
Bravida

Joel er løsningsorientert, dyktig og effektiv i det han driver med. Han har vært en ressurs som har tilført prosjekteringsgruppen konstruktive holdninger og genuin positivitet i prosjekter vi har samarbeidet.

Bilde av ingeniør Even Winther Nilsen
Even Winther Nilsen
Rådgivende ingeniør
i
Wincon AS

Vi har brukt Joel på en rekke av våre prosjekter. Veldig dyktig og løsningsorientert rådgiver som er lett å sammarbeide med!

Bilde av daglig leder i Straume Rør, Svein-Erik Helgheim.
Svein Erik Helgheim
Daglig leder
i
Straume Rør
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.