Jacob Kjødes veg 4A

Referansebilde av utført prosjektering
No items found.
Klikk på bildegalleri
Slukkeanlegg
Varme
Sanitær
Prosjektnavn:
Jacob Kjødes vei 4A
Byggherre:
J H Nævdal Bygg
Arkitekt:
Link Arkitektur
Sted:
Paradis
Entreprenør:
Straume Rør AS
Størrelse:
2025
kvm
Byggeperiode:
2022-2023

Influit AS har nylig fullført et spennende prosjekt i Jacob Kjødes veg 4A, hvor vi har utført prosjekteringen av sanitær-, varme- og sprinkleranlegg for et boligbygg med totalt 19 leiligheter.

Vårt erfarne team av ingeniører og tekniske tegnere jobbet tett med utbyggeren for å finne de beste løsningene for dette prosjektet. Vi hadde fokus på å skape funksjonelle, pålitelige og kostnadseffektive anlegg som ville sikre en høy levestandard for beboerne.

Prosjekteringen inkluderte detaljerte tekniske beregninger og tegninger, samt utarbeidelse av 3D-modeller for å gi utbyggeren et klart bilde av hvordan anleggene ville se ut i praksis. Vårt team var også involvert i hele prosessen fra idé til ferdigstillelse, og vi ga kontinuerlig rådgivning og bistand underveis.

Vi er stolte over å ha bidratt til å skape trygge og funksjonelle boliger i Jacob Kjødes veg 4A. Vår ekspertise innen VVS-teknikk og infrastruktur har vært avgjørende for å sikre en høy kvalitet på anleggene og vi er glade for å ha blitt valgt som samarbeidspartner for dette prosjektet.

Vårt mål er alltid å levere førsteklasses ingeniørtjenester til våre kunder, og vi er dedikert til å jobbe tett med utbyggere og entreprenører for å finne de beste løsningene for hvert enkelt prosjekt.

Kan absolutt anbefales -Raske -Gode priser -God oppfølging

Robert Hunt
Daglig leder
i
Hunt VVS

Topp klasse ingeniør, nøyaktig, grundig bred kompetanse. RIV i toppsjiktet. Anbefales!

Kristian Tøgard
Daglig leder
i
Straume Tekniske AS

Har brukt InFluit til å prosjektere en rekke tekniske anlegg, og oppfølgingen av prosjektene i gjennomføringsfasen samt prosjekteringsfasen har vært upåklagelig. Leverer alltid til tiden og er alltid tilgjengelig, ikke minst er de veldig strukturerte og systematiske på hvordan de leverer underlag på tunge tekniske prosjekter. Anbefales på det sterkeste!

Hans Andresen
Rørlegger/Daglig leder
i
Fjord VVS

Vi brukte Influit på et oppdrag og var utrolig fornøyd med hele opplevelsen. Profesjonelt gjennomført og kom frem til gode løsninger. Prisen var også konkurransedyktig. Kan varmt anbefale dem videre!

Ruben Andre Holm Andersen
Salgssjef
i
Utedesign AS

Jeg har brukt Joel på flere av våre prosjekter, og er meget fornøyd. Høy kompetanse, effektive prosesser og rask responstid!

Harald Halvorsen
Prosjektleder
i
GK Norge AS

Vi engasjerte Joel som konsulent for å utrede en problemstilling vi ofte møter på. Denne ble løst på en forbilledlig måte. Anbefaler på det sterkeste.

Bilde av daglig leder Henrik Johannessen
Henrik Johannessen
Daglig leder
i
Utedesign AS

Kunnskapsrik og dyktig rådgiver!! Anbefales på det sterkeste :)

Bilde av serviceleder Glenn Dragnes
Glenn Dragnes
Serviceleder VVS
i
Bravida

Joel er løsningsorientert, dyktig og effektiv i det han driver med. Han har vært en ressurs som har tilført prosjekteringsgruppen konstruktive holdninger og genuin positivitet i prosjekter vi har samarbeidet.

Bilde av ingeniør Even Winther Nilsen
Even Winther Nilsen
Rådgivende ingeniør
i
Wincon AS

Vi har brukt Joel på en rekke av våre prosjekter. Veldig dyktig og løsningsorientert rådgiver som er lett å sammarbeide med!

Bilde av daglig leder i Straume Rør, Svein-Erik Helgheim.
Svein Erik Helgheim
Daglig leder
i
Straume Rør
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.